WEDDING

Hieronder vindt u een selectie foto’s van de bruiloften die ik heb gefotografeerd.

Deep Kreativ kan ook uw bruidsfilm verzorgen, hier kunt u een aantal weddingfilms vinden.


⭐⭐⭐⭐⭐

Wij wonen in Houten maar speciaal uit Zeeland overgekomen de beste fotograaf die er is! Als ik nu iets zou hebben, zou ik weer hem kiezen. Prachtige foto’s, fijne omgang, meedenkend en heeft onze mooiste dag voor eeuwig vastgelegd. Dankbaar voor deze professional!” – Tamara van A.


⭐⭐⭐⭐⭐
Zeer bekwame en vriendelijke fotograaf! Hij heeft bij ons de bruidsreportage gedaan en de foto’s zijn geweldig! Zou hem zeker aan iedereen aanbevelen.” – Paul van Duyn

Een extra zonnetje nodig op uw huwelijksdag? Dat kan achteraf altijd… Deep Kreativ kan uw foto’s retoucheren of bewerken!
No sun on your wedding day? We can fix that … Deep Kreativ can retouch or edit your photos!

retouch2

  review rating 5  Dennis is een fotograaf die alle tijd en rust neemt om alles uit te leggen en daarmee weet hij je volledig op je gemak te stellen. Daarnaast denkt Dennis in oplossingen, waardoor de meest bijzondere creaties vast gelegd kunnen worden. Zorgt voor een leuke, ontspannen en ongedwongen sfeer. Onze trouwdag is van begin tot eind volledig vastgelegd en elke foto was raak! Weet precies wanneer hij waar moet staan om de juiste foto te maken. Het is telkens een feest om onze foto's en trouwvideo / trouwcompilatie terug te kijken. Doet zijn naam “Deep Kreativ” dan ook zeer zeker eer aan door altijd creatief te zijn! Een echte topper!

  thumb Talitha
  12/18/2017

  review rating 5  Wij wonen in houten maar speciaal uit zeeland overgekomen de beste fotograaf die er is!! Als ik nu iets zou hebben zou ik weer hem kiezen. Prachtige foto's, fijne omgang, meedenkend en heeft onze mooiste dag voor eeuwig vastgelegd. Dankbaar voor deze professional!

  thumb Tamara Van A
  12/18/2017