WEDDING

Hier vindt u een selectie foto’s van de bruiloften die ik heb gefotografeerd. Naast fotografie kan Deep Kreativ ook uw bruidsfilm verzorgen, hier kunt u een aantal weddingfilms vinden.


⭐⭐⭐⭐⭐

Wij wonen in Houten maar speciaal uit Zeeland overgekomen de beste fotograaf die er is! Als ik nu iets zou hebben, zou ik weer hem kiezen. Prachtige foto’s, fijne omgang, meedenkend en heeft onze mooiste dag voor eeuwig vastgelegd. Dankbaar voor deze professional!” – Tamara van A.


⭐⭐⭐⭐⭐
Zeer bekwame en vriendelijke fotograaf! Hij heeft bij ons de bruidsreportage gedaan en de foto’s zijn geweldig! Zou hem zeker aan iedereen aanbevelen.” – Paul van Duyn


Een extra zonnetje nodig op uw huwelijksdag? Dat kan achteraf altijd… Deep Kreativ kan uw foto’s retoucheren of bewerken!
No sun on your wedding day? We can fix that … Deep Kreativ can retouch or edit your photos!

retouch2

  review rating 5  Wij wonen in houten maar speciaal uit zeeland overgekomen de beste fotograaf die er is!! Als ik nu iets zou hebben zou ik weer hem kiezen. Prachtige foto's, fijne omgang, meedenkend en heeft onze mooiste dag voor eeuwig vastgelegd. Dankbaar voor deze professional!

  thumb Tamara Van A
  12/18/2017

  review rating 5  Maakt onwijs mooie foto's! Op elk plaatje is emotie te zien, prachtig. Daarnaast een bijzonder persoon om erbij te hebben. Mengt zich zonder problemen in het bruiloftsgedruis. Weet bij bruid & bruidegom en bij de gast de juiste snaar te raken. #bruidsfotograaf #kunstenaar #mooimens #emotie #gezelligheid #dikkepret

  thumb Diana De Ruiter
  12/30/2017